0
Pysselbolaget
Skräpåret

Utmaning – pyssla med kartong

Pyssla med kartong | Pysselbolaget

Februari handlar om kartong! I förra inlägget berättade vi vad kartong är gjort av och hur man återvinner den. Nu är det dags att pyssla med kartong. Vi lägger ut våra pysslade kartonger på bloggen varje fredag under hela den här månaden. Hoppas ni vill vara med och dela era pyssel med oss! Det kan vara nya pyssel eller gamla, bara de är i kartong. Lägg upp en bild eller två på ert instagramkonto, använda #skräpåretkartong och tagga @pysselbolaget så lovar jag att visa upp dem i Pysselbolagets story under februari. Tänk på att era konton måste vara öppna för att vi ska kunna se era bilder.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.