0
Pysselbolaget
boktips

Boktips – Kreativa Karins Kalas för barn

Kreativa Karins kalas

Dagens fantastiska boktips är på svenska och gillar ni pyssel har ni förmodligen sett den. Den färgglada skapelsen vi ska titta närmare på idag heter Kreativa Karins kalas för barn. Häng med!

Alla gillar kalas, eller hur! Men att ordna kalas har blivit ett helt projekt och många med mig känner prestationsångesten smyga på när det närmar sig kalasdags. Karin (vilken bra namn!) Andersson löser det på bästa sätt i sin bok: gör det tillsammans! Låt barnen vara med och gör det enkelt – men roligt.

Kreativa Karins kalas 2

Boken innehåller mängder med såväl idéer som tydliga beskrivningar. Vill man göra eget går det bra att bara inspireras. Känner man sig osäker på hur man kalaspyssla finns gott om supertydliga instruktioner till en mängd roliga grejer. Gör egna inbjudningar, roliga paket, härliga hattar och goda tilltugg.

Pysselprojekten varierar i svårighetsgrad men det är inte svårt att hitta lätta saker att göra. Om ni inte tror mig, sätt boken i händerna på era barn ska ni får se. Med boken blir ”att göra” kalaset lika roligt som ”att ha” kalaset.

Kreativa Karins kalas 3

Boken är 44 sidor fullpackad med kalasinspiration, pyssel och Karin allra bästa knep. Om man gillar färg och fest är boken en dröm. Bilderna är roliga, formgivningen kul och färgglad och fotomodellerna ljuvliga. Man blir verkligen sugen på kalas.

Boken finns i bokhandeln och nätbokhandeln. Fantastiska Kreativa Karin kan ni följa på Instagram och via hennes nya fina hemsida.

Kreativa Karins kalas 4

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.