0
Pysselbolaget
boktips

Boktips och en tävling – Pärlplattedjur

Nytt år kräver ny inspiration, eller hur! Vad sägs om lite pärlplatteinspiration? Eller till och med mycket pärlplatteinspiration? Vi älskar pärlplattor men har aldrig vågat oss på större pärlplattor är de som ryms på en vanlig platta. Därför känns det extra kul att få berätta mer om och tävla ut boken Pärlplattedjur av Anja Takacs. Anja gör nämligen inte små pärlplattor – hon gör dem stora, riktigt stora.

Pärlplattedjur

Jag vet inte vad jag förväntade mig när jag fick boken Pärlplattedjur i mina händer. Jag har sett många pärlplatteböcker och de ser rätt lika ut i mina ögon. Anjas bok däremot tog mig med storm från första sidan. Anjas pärlplattor är nämligen stora, väldigt stora. De flesta djuren går över fler än fyra pärlplattor.

Anja är mamma till två barn och driver bloggen Krea by Anja Takacs. Hon designar sina mönster själv och delar sedan tidigare sina kreationer både på hemsida, Facebook och Instagram.

Men nu kommer boken med några av hennes sötare mönster. Boken innehåller 30 olika motiv med tydliga beskrivningarna. Vad som behövs, och hur mycket, finns tydligt angivet i boken och Anja delar även med sig av sina bästa tips; vad ska man använda för pärlor, hur gör man med mindre barn, hur stryker man de färdiga plattorna på bästa sätt? Den innehåller dessutom många fina bilder på de färdiga djuren. Boken är tjock, 121 sidor, med lyxigt tjocka sidor och hårda pärmar.

Pärlplattedjur

Pärlplattedjur

Pärlplattedjur

Blir det för svårt? Egentligen inte. Tekniken är den samma som när man bygger en liten pärlplatta, även om det är ett större mönster att hålla koll på. Och slutresultatet? Så härligt! Anjas djur är så fina och uttrycksfulla. Vi vill göra dem allihop!

Pärlplattedjur

Pärlplattedjur

Vi har fått chans att tävla ut tre stycken Pärlplattedjur. Tävlingen går av stapeln på Instagram och vill du ha chans att vinna en av böckerna gör du så här:

1. följ @pysselbolaget och @anja_takacs på Instagram.

2. lämna ditt bästa pärlplattetips i kommentarsfältet på bilden som hör till tävlingen.

3. tagga en vän eller flera som du tror vill vara med och tävla boken Pärlplattedjur.

Lycka till!

Tävlingen gäller endast boende i Sverige och avslutas den 30 januari 2018 kl 18.00. Tre lyckliga vinnare kommer att utses av Pysselbolaget och beslutet kan inte överklagas. Sammanlagt tävlar vi ut 3 böcker. Vinnarna kommer att publiceras på IG den 31 januari.

Sugen på fler boktips? Kolla in alla våra boktips här!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.