0
Pysselbolaget
samarbeten

Tävla om en till EcoTank-skrivare från Epson

Pop up card2

Kommer ni ihåg den fina tävlingen vi hade innan jul? I samarbete med Epson fick vi möjlighet att tävla ut en helt ny EcoTank-skrivare. Nu är det dags igen! Om du vill ha chans att vinna en Epson ET2550, till ett vinstvärdet av 3699 kr, så häng med.

 

 

etc2550_med.png

Skrivaren vi tävlar ut är på många sätt unik och passar utmärkt för användning i hemmet. Den heter EcoTank 2550 och vi har testat den, mer om det kan du läsa här. Mer säger jag inte, efter som en del av tävlingen går ut på att ni ska hitta svaret på ett par frågor.

 

Gör så här för att tävla

För att var med i tävlingen och ha chans att vinna en Epson EcoTank 2550 vill vi att du svara på två frågor. Vi vill också att du lämnar ett tips på ditt bästa papperspyssel. Svaren och ditt tips lämnar du i kommentarsfältet till det här inlägget.

1. Hur byter man bläck i en EcoTank-skrivare?

2. Hur många sidor kan man skriva ut på en EcoTank innan man behöver fylla på med bläck?

3. Vilket är ditt bästa papperspyssel till sommaren? Skriv en rad om vad det är och varför det är ett bra papperspyssel.

Information om skrivarserien och svaren på frågorna hittar du här.

Tävlingen pågår till den 26/4 2016 kl 19.00 och är öppen för tävlande i Sverige. Vinnaren utses av Epson och beslutet kan inte överklagas. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och ev vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas per mejl. Inlägget är ett samarbete mellan Pysselbolaget och Epson.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren har meddelats per mail.

Lycka till!

 

Är du sugen på att skriva ut och pyssla ihop något? Kika in våra postlådor, fiffiga flexagoner och smarta bokstavsmemory. Skriv ut och pyssla ihop!

PB_juni_6

 

PB_maj_36

57 Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.