0
Pysselbolaget
hemmapyssel

Flasklock av träpärlor

Bottle top 1

Jag trillar ofta över fina pyssel gjorda av duktiga kreatörer som jag själv vill testa. Idag ska jag visa ett sånt projekt. Fantastiska Melissa på bloggen Mama Miss Designs visar i ett inlägg hur hon rullar träpärlor i färg. Det ser så härligt och läcker ut att vi bara var tvungna att testa. Kika gärna in hos henne, men kolla först in hur det gick för oss.

Bottle top 2

Vi har använt stora träpärlor, hobbyfärg, en aluminiumform och fina band.

Bottle top 3

Vi börjar med att klicka ut färg i aluminiumformen. Sedan lägger vi i pärlan och rullar runt den! På så sätt blandas färger tjockt, ojämnt och fint över pärlan. Det är en härligt process att rulla runt pärlan i färgen. Vi har valt att blanda två rätt lika färger men man kan blanda vilka färger som helst.

Bottle top 4

Melissa har i sitt inlägg använt sina pärlor till att göra halsband. Vi har en annan idé om vad vi ska använda våra pärlor till. Vi trär ett sidenband som en ögla genom pärlan…

Bottle top 5

… och använder den som lock till de glasflaskor vi har småpärlor i. Smart, eller hur!

Bottle top 6 Bottle top 8

Flaskorna är från Ikea och rymmer våra pärlskatter. De får gärna stå synligt it hyllan eftersom det är så fina, men nu är det lite extra roligt att ha dem framme.

Bottle top 7

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.