0
Pysselbolaget
samarbeten

Tävla om ”Rum för kidsen”

rum för kidsen april PB 2014 4

I slutet på mars fick jag möjligheten att höra och träffa Isabelle McAllister – alla barns favorit och lite min också, faktiskt. Isabelle hade samlat ihop ett härligt och kreativt gäng bloggare och instagramers för att, tillsammans med fotograf och bloggkollega Jenny Brandt, bland annat presentera sin nya bok Rum för kidsen. Vi har fått möjligheten att lotta ut 3 underbara exemplar av Rum för kidsen till er! Men först – mer om boken.

rum för kidsen april PB 2014 2

Rum för kidsen är en inredningsbok – förstås full av ögongodis, vem hade trott annat med fotograf Jenny Brandt bakom kameran. Men den är även fylld av klokheter, något som inte är så vanligt i inredningsböcker. Klokheterna kommer inte bara från Isabelle utan även från ett gäng übercoola ungar som frikostigt delar med sig av sina tankar och åsikter.

Jag läser boken och tänker att här är någon som ser och lyssnar på barn. Vi vuxna vill så gärna göra om och göra rätt, men vad är rätt? Boken innehåller kloka funderingar om att dela rum, att återvinna och att involvera barnen och det gör boken till mer än bara en snygg ”ligga framme” bok. Den bli ett uppslagsverk med tips, inspiration och uppmuntran.

rum för kidsen april PB 2014 1

”Ett hem är inte ett museum” – det stämmer bra hemma hos oss och det är på något sätt skönt att höra någon annan säga att det är okej. Kanske tid med barnen och en inte så snygg vägg också är rätt. Bedöm själv! Vi lottar ut 3 böcker, allt du behöver göra är att lämna ett bra barnrumstips i kommentarsfältet innan fredagen den 2 maj. Lycka till!

rum för kidsen april PB 2014 3

Isabelle är även aktuell med ett gäng charmiga tapeter för Mr Perswall. Mer om Isabelle och Jenny hittar du här. Mer om vår supertrevliga dag på fotografiska hittar du på instagram #isabellemeets

 

45 Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.