0
Pysselbolaget
samarbeten

… och den lyckliga vinnaren är…

the-winner-is

Vår femårstävling är avslutad och den lyckliga vinnaren av vår pyssellåda från Make & Create är @livetihusnr6! Stort grattis till er, ni verkar ha ett hem fullt av tillsammans-pyssel. Vi älskar det.

Tack till alla er som delat med er av era pyssel och pysselstunder. Fortsätt så! Tid tillsammans, kreativitet och skaparglädje är den bästa gåva ni kan ge varandra. Förhoppningsvis skapas inte bara fina saker utan också fina minnen.

the-winner-is2

För er som vill ha en egen låda så finns den hos Make & Create. Kanske kan det bli årets julklapp! För nu är det dags – under den här veckan sätter vi igång med julens alla pyssel. Hoppas att ni är laddade!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.