0
Pysselbolaget
samarbeten

Pyssla med oss på NK!

NK Pysselbolaget

Den här lite suddiga bilden tog vi i våras, precis innan vi gick in i NKs vindlande gångar för att leta oss upp till NK Lek & Baby. Under några härliga timmar fick vi tillfälle att träffa och pyssla med barn och vuxna som besökte varuhuset. En del hade kommit bara för att få tillfälle att träffa och prata med oss. En del ville köpa vår bok Pyssla med mig och passade på att få den signerad. Och en del hade vägarna förbi och blev kvar vid pysselbordet. Det var en väldigt rolig dag för oss.

NK Pysselbolaget2

Nu är det dags igen! På lördag den 24 oktober mellan ca 11-15 finns vi åter på NK Lek & Baby i Stockholm och vi vill träffa dig. Har du lust att göra spöken och fladdermöss, eller bara växla några ord, med oss på lördag så kom. Vi vill träffa dig, pyssla med dig, veta vad du gillar för pyssel och vad du tycker om vår bok Pyssla med mig! Kom till NK på lördag och pyssla med oss inför Halloween!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.