0
Pysselbolaget
samarbeten

Tävling – vi fyller 4 år!

Tavling Pyssla med mig

Pysselbolaget fyller 4 år och det, mina vänner, tänker vi fira med en tävling. Fira med oss och ha chans att vinna vår bok Pyssla med mig!

Tavling Pyssla med mig 2

Det är svårt att tänka sig att det var 4 år sedan jag och Freja gjorde vårt först pyssliga inlägg på Pysselbolaget. Idag finns över 300 projekt på bloggen och vi fyller hela tiden på med mer. Vi tycker fortfarande att det är ofantligt roligt att pyssla och vi har förstått att ni är många som håller med. Och det är inte bara bloggen som växt så det knakar, även Freja har blivit en hel del större. Här är hon från ett par av våra första projekt, väskor av plastflaskor och kuliga planeter.

Vi har inte bara lagt ut pyssel på bloggen, vi har även gjort en bok som kom ut förra året; Pyssla med mig! 50 projekt för stora och små kreatörer.

Boken har fått ett härligt mottagande och vi är så glada över att ni är så många som gillar den. Läs mer om boken här. Om du inte har lagt vantarna på ett eget exemplar av boken så har du nu chans att vinna en bok till dig – och en till en vän!

Gör så här för att vara med och tävla:
1. Följ Pysselbolaget på Instagram och/eller på Facebook.
2. Tagga en vän som du tror kan ha glädje av vår bok och skriv en rad i kommentarsfältet om varför du tycker att just din vän behöver boken. Dela inlägget om du vill – men det är inget krav.

Tavling Pyssla med mig 3

Tävlingen avslutas den 10 november 2015 kl 18.00. Ett vinnarpar från Instagram eller Facebook utses av Pysselbolaget och beslutet kan inte överklagas. Sammanlagt tävlar vi ut 2 böcker. Vinnarna kommer att publiceras den 12 november i båda kanalerna.

Vill du inte vara med och tävla men ändå köpa boken så finns den i webbutiker, bokhandlar och nätbokhandlar. Om du beställer boken från oss finns möjligheten att få den signerad!

Tavling Pyssla med mig 4

Den fantastiska tårtan är bakad efter ett recept från bloggen Amy’s piece of cake och vi kan varmt rekommendera den. Den var inte bara snygg!

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Ruth | HungryHeart.se
  3 November, 2015 at 4:44 pm

  Grattis på födelsedagen, Pysselbolaget! Hurra för er! 🙂

  • Reply
   Karin & Freja
   3 November, 2015 at 4:54 pm

   Tusen tack! Hade jag kunnat hade jag gärna skickar över lite tårta 😉

 • Reply
  Ruth | HungryHeart.se
  5 November, 2015 at 8:14 pm

  Åh, slurp vad gott det hade varit! Den fina regnbågstårtan hade slunkit ned snabbt minsann! =)

 • Reply
  ann-sofi
  8 November, 2015 at 11:17 pm

  vill vinna pysselboken

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.