0
Pysselbolaget
samarbeten

Svenska ljuva sommar

Swedish summer PB 2014

Vi tar en liten paus i fixandet av lilla L:s rum till förmån för en nyhet. Ni som följer oss på Facebook och Instagram kanske har sett att jag sedan en tid tillbaka designar kalasteman tillsammans med underbara Kalasmakerskan. Tanken är att alla, oavsett var man bor, för en liten peng ska kunna göra ett fint kalas. Principen är enkel – ladda ner, skriv ut och pyssla ihop. Redan nu finns ett gäng härliga teman att välja ifrån på kalasmakerskan.se.

Swedish summer PB 20142

För att fira att vi är igång och att sommaren snart är här bjuder Kalasmakerska ett gratis kalastema. Temat går i blått och gult och passar till lika bra till midsommar, student som till Nationaldagen. Skicka ett mejl till kontakt@kalasmakerskan.se och temat kommer med vändande mejl. Besök också kalasmakerskan.se och se våra övriga kalasteman.

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.