0
Pysselbolaget
hemmapyssel

Söta skattgömmor / Sweet treasure boxes

Att måla om sminkburkar, som ofta är rätt lyxiga, är ett roligt och lätt sätt att göra något nytt av det vi kanske annars kastar. Om ni följt oss har ni kanske sett oss göra om sminkburkar tidigare – här är en ny variant.

Ni behöver tomma och diskade sminkburkar, leksaker att dekorera med, klister och sprayfärg. 

1. Se till att burkarna är ordentligt diskade innan ni sätter igång. Lägg sedan burkar och leksaker på en tidningsklädd bricka och ta med dem ut. Tänk på att färgen är väldigt svår att få bort så spraya inte på ytor ni är rädda om. Färgen luktar också väldigt starkt och det bästa är att hålla sig utomhus när man använder den. Läs färgburkens instruktioner innan ni börjar. Spraya tunna lager, i ett par omgångar, annars finns det risk att färgen rinner.

Låt burkarna torka och klistra sedan på leksaken. Burkarna är klara att fylla med hemligheter, tappade tänder eller andra skatter!

 

To repaint makeup jars, which are often quite luxurious, is a fun and easy way to make something new out of something we might otherwise throw away. If you are following, you may have seen us re-do makeup jars before – here is a new variation.

You need empty and washed makeup jars, toys to decorate with, glue and spray paint.

1. Make sure the jars are properly washed before you begin. Place jars and toys on a tray dressed with a magazine. Keep in mind that the color is very difficult to remove so do not spray on surfaces you care for. Read the instructions on the can before you start. To prevent the paint from running spray thin layers, in a couple of rounds.

Let the jars to dry and then paste a toy on the lid. The jars are now ready to be filled with little secrets, lost teeth or other treasures!

6 Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.