0
Pysselbolaget
smyckespyssel

Telefonarmband / Phone bracelet

Idag gör vi ett smart telefonarmband – men inte här! Ni hittar hela beskrivningen på The Southern Institute. Som vi tidigare berättat har vi den äran att en gång i månaden få gästblogga där. Vi ses där!

Today we make a smart phone bracelet – but not here! You can find full tutorial on The Southern Institute. As we previously told, Pysselbolaget has received the honor of contributing to this wonderful blog once a month. See you there!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Helena, Craft and Creativity
    4 September, 2012 at 10:35 pm

    Vilken genial idé! Istället för de där tråkiga plastarmbanden som finns att köpa. Mycket snyggare!

    Gillar även böckerna massor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.