0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Dags att fylla på med inspiration

Creativeworld | Pysselbolaget

Så här i början av året bjuds det mängder med inspiration och jag tar tillfället i akt! I går höll TrendStefan i Stora Trenddagen, idag öppnar Formexmässan och på fredag sätter jag mig på tåget till Tyskland för att besöka Creativeworld på Messe Frankfurt.

Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jean-Luc Valentin

Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jean-Luc Valentin

Både Stora Trenddagen och Formex är spännande och jag lovar en utförlig rapport framöver, men resan till Creativeworld är nog den jag ser mest fram emot. Jag har skrivit om mässan tidigare, men aldrig besökt den själv.

Creativeworld är en av tre mässor som hålls på Messe Frankfurt i slutet på januari. De andra två är Christmasworld och Paperworld. Trots att Creativeworld är den minsta av de tre är den världsledande inom DIY, pyssel och hantverk. Jag ser fram emot att ta del av de senaste materialen, verktygen och pysseltrenderna. Det kommer också finnas workshops. Som jag längtar! Vill ni läsa min förra text om mässan så hittar ni den här.

Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jean-Luc Valentin Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jean-Luc Valentin

Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jean-Luc Valentin

Ni ska förstås få hänga med på ett hörn. Under helgen 25-26 januari lovar jag bildbonanza på instagram. Men redan idag händer det som sagt grejer. Formex öppnar och jag hänger på låset. Förhoppningsvis blir det en hel del trendspaning även idag!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.