0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

#HiddenPlacesWorkshop eller på besök i Underlandet 

#HiddenPlacesWorkshop

Förra veckan trillade jag ner i ett kaninhål och hamnade i ett underland skapat av Sofia från Mokkasin, och Nathalie och Matilda från Babes in Boyland. Tillsammans med ett 20-tal fantastiska kreatörer fick jag möjlighet att uppleva #HiddenPlacesWorkshop. Under en hel dag vandrade vi runt i en hemlig värld skapad av proffs. Så otroligt lyxigt. Sedan dess har jag varit rädd att ladda ner mina bilder. Tänk om jag drömt ihop alltihop. Eller ännu värre – tänk om jag varit där en hel dag och inte lyckats ta en enda bra bild…

#HiddenPlacesWorkshop #HiddenPlacesWorkshop #HiddenPlacesWorkshop

Motiven var det verkligen inget fel på. Sofia, Nathalie och Matilda hade letat upp en tyst gammal herrgårdsbyggnad och fyllt den med magi. Varje rum, skrymsle och vrå var fylla med vackra föremål, blommor och all sköns rekvisita. Och medan ljuset sakta letade sig fram genom disiga fönster fick vi röra runt, dekorera om eller bara fota av det som det var. Ni som känner till Sofia och Babes in boyland förstår säkert att det inte på något sätt behövdes stylas om, men det var så lyxigt att känna, vända och vrida på allt vackert i herrgården. Och fotografera. Det var liksom hela vitsen med workshopen, att vi skulle få fotografera.

#HiddenPlacesWorkshop #HiddenPlacesWorkshop #HiddenPlacesWorkshop

Som tur är blev det bra bilder. Ni kommer inte att känna igen Pysselbolagets färgglada manér på vit botten i det här inlägget. De är väldigt olika de bilder jag i vanliga fall tar och liksom lite vitsen med att jag ville gå på just den här workshoppen. Så, vad tar jag med mig? En känsla av att allt är möjligt, att det finns sjukt många fantastiska kreatörer i vårt land och att underexponering är rätt snyggt ändå!

#HiddenPlacesWorkshop

Fotograf Matilda och stylist Nathalie bildar den kreativa duon Babes in Boyland.

#HiddenPlacesWorkshop

#HiddenPlacesWorkshop #HiddenPlacesWorkshop

Bland Sofias vackra högar gömmer sig skatter av alla slag.

#HiddenPlacesWorkshop

#HiddenPlacesWorkshop #HiddenPlacesWorkshop #HiddenPlacesWorkshop

#HiddenPlacesWorkshop

Tack Sofia, Nathalie och Matilda för en underbar upplevelse! För er som vill se mer kan jag varmt rekommendera att besöka #HiddenPlacesWorkshop på Instagram. Där hittar ni bilder från alla, både deltagare och arrangörer.

#HiddenPlacesWorkshop#HiddenPlacesWorkshop#HiddenPlacesWorkshop

SparaSpara

paraSpara

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Anna María
    3 April, 2018 at 5:11 pm

    Så vackret!! Vilken dröm att få gå på workshop med dem. Hoppas det blir fler gånger!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.