0
Pysselbolaget
påskpyssel

Kaninmaränger på pinne – och ett par bloggtips

Kaninmaränger | Pysselbolaget

Det är påsk, vi är lediga och våren är på ingång – det firar vi med söta kaninmaränger på pinne! Härligt, eller hur? Idén kommer från ett par olika bloggfavoriter, som jag gärna tipsar om. Det blir ett sista påskpyssel innan vi överger påsken för den här gången. Häng med!

Kaninmaränger | Pysselbolaget

Vi gör inte så ofta maränger, jag tycker att det är lite för sött, men vem kan motstå ett gäng kaninmaränger? Receptet till marängerna hittade jag i Kreativa Karins bok Pyssel året runt! Receptet finns också här. I boken gör hon dem som spöken, men vi gör kaniner som Gina på bloggen Willowday tipsat om. Kanske känner ni igen den fina kycklingkrukan i bakgrunden? Vill ni göra en egen hittar ni en beskrivning här.

Kaninmaränger | Pysselbolaget

Klart! Med en extra rosett kring sugrörshalsen blir de söta, i dubbel bemärkelse, gå-bort-presenter.

Jag passar på att önska er en härlig långhelg med sol, god mat och mängder med pyssel. Nu tar jag och Freja påsklov. Här ska ätas godis, lax och kaninmaränger.

Kaninmaränger | Pysselbolaget

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.