0
Pysselbolaget
tips & tricks

Tips – återbruka äggkartonger

Äggkartong | Pysselbolaget

Idag blir det ett tips – återbruka era äggkartonger! Har jag sagt att jag älskar återbruk? Jovisst, men vad ska man med dem till, tänker kanske ni? Jo, de funkar superbra som presentlådor för fina småsaker eller Kinderägg (!), men också som förvaring för pärlor, band eller annat smått.

Äggkartong | Pysselbolaget
Så hur gör man då?

Det är faktiskt inte så svårt; pilla av den gamla etiketten, klistra på nytt fint papper och annan dekoration. Det här är ett perfekt tillfälle att plocka fram fina pysselmaterial som man kanske inte använder så ofta. Kanske har ni en bit guldpapper, några fina band eller till och med paljetter? Jag har en clementinlåda som jag spar små pappersbitar i. De kom väl till pass när jag dekorerade mina äggkartonger!

Äggkartong | Pysselbolaget

Tack för all fin respons på mitt förra, lite mer komplicerade, inlägg. Skönt att höra att ni inte backar när det blir lite svårt. Jag lovar enklare pyssel framöver. Vi har mycket att hinna med innan påsken är över!

Fler smarta tips hittar du här. Trevlig fredag allihop!

SparaSpara

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.