0
Pysselbolaget
tips & tricks

Gör det enkelt

Skapa ordning 4

Att ha ordning på sitt pysselmaterial underlättar både städning och kreativitet. Det är helt enkelt lättare att vilja plocka fram material om man ser vad som finns. Man behöver inte köpa dyr förvaring för att skapa ordning bland pärlor och färger.

Skapa ordning 2

Skapa ordning 1

Gamla plåtburkar från loppis kan fungera som förvaring till band och garn. Spara fina små glasburkar att ha pärlor och paletter i.

Skapa ordning 3

Skapa ordning 5

Vi har köpt billiga korgar till våra tyger och från vår lokala mataffär fick vi tomma plastlådor som innehållit godis – gratis! En gammal klassiker – dymon – har fått Freja att vilja märka allt, så nu finns inga ursäkter att lägga fel!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.