0
Pysselbolaget
tips & tricks

Tips – våga pröva ”vuxna” verktyg

Glue gun

När är det dags att börja använda limpistoler, vassa saxar och sågar? Det kan man inte veta förrän man har provat, och man måste få prova. Men – säkerhet först! Inga ensamma barn med vassa saxar, tack.

Craft_smart_PB_2014_2

Ett tips när man använder limpistol är att alltid ha ett glas kallt vatten nära. Ömma och varma små fingrar kan då snabbt kylas av. Stora fingrar också, för den delen.

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Ruth | HungryHeart.se
    15 March, 2016 at 9:52 pm

    Tack för bra tips! Jag tror faktiskt att jag skall gardera mig med ett glas kallt vatten när jag tar fram limpistolen nästa gång. Jag har (åtminstone tidigare) gått under smeknamnet Fummeltass, så det kan definitivt behövas! =D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.