0
Pysselbolaget
samarbeten

Pyssla med mig i jul!

Pyssla med mig PB nov 2014 1

Julen står för dörren och det är mycket som ska hinnas med. Från köket sprider sig ljuva dofter och det tisslas och tasslas i slott och koja. Vi har haft en hektisk höst, vi har bloggat, gett ut en bok och idag gör vi tv-debut i SVT1! I programmet Julstök med Lasse Kronér visar vi lätta pyssel inför julen.

Pyssla med mig PB nov 2014 12

Vi har inte många inlägg kvar att göra innan jul, men massor av inspiration till lata lediga dagar finns att hämta hos oss. Bloggen har varit igång i 3 år och vi har lagt upp över 300 pyssel med beskrivningar. Mer om vad vi gör på bloggen finns att läsa i en artikel från Helsingborgs Dagblad. Den finns här.

PB_dec_19

(Etiketter i trä)

Vår nya fina bok Pyssla med mig! är också fullproppad med inspiration och idéer. Ni kan läsa mer om boken här eller i den fina recensionen från bloggen Kurbits.nu.

Dishcloth_PB_2013_5

(Designa en disktrasa)

Det finaste och dyraste vi kan ge varandra är tid – tid tillsammans. Stäng av tvn en stund och vik en stjärna, låt disken stå och måla en toarulle. Det spelar ingen roll om ni bakar, promenera eller spelar golf – men gör det tillsammans i jul.

PB_dec_6

(Washitejpade hängen)

På tisdag är vi tillbaka med ett nytt lätt julpyssel och varje dag fram till den 25 december rullar kalendern 25 kreativa dagar på med mat och pyssel från några av Sveriges mest kreativa bloggare!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Monica
  14 December, 2014 at 9:29 pm

  Jag har följt er blogg ganska länge så det är jättekul att se er på TV. Heja på er!

  • Reply
   Karin & Freja
   15 December, 2014 at 9:44 am

   Tack, så roligt att höra! Hoppas att du gillade våra pyssel!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.