0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Best Halloween Costume Contest

Give_away_PB_2013_4

Än är det inte för sent! Willowday, Make & Create och Pysselbolagets Halloween tävling på Instagram fortsätter till den 18 oktober! Har ni ett Instagramkonto och en snygg/rolig/kreativ Halloweenkostym så kan ni vara med. Leta upp oss @willowdaygram, @makeandcreate och @pysselbolaget för mer info om tävlingen. En lycklig vinnare får en present från Helenas fantastiska pysselbutik Make & Create, tillsammans med överraskningar från willowday.com och pysselbolaget.se. Tävligen startar nu! Vi ser så mycket fram emot att få ta del av era kreationer.
———
It is not too late! Willowday, Make & Create, and Pysselbolaget’s Halloween contest on Instagram will run untill October 18th! If you’re on Instagram and have cute/scary/cool Halloween costume you can enter. Look us up @willowdaygram, @makeandcreate and @pysselbolaget for more info on the contest. One happy winner will receive a gift from Helenas amazing craft store Make & Create, along with small treats from willowday.com and pysselbolaget.se. The contest starts now! We look very much forward to see your creations.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.