0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Alla kan pyssla!

Painted stone

Alla kan pyssla! Ett perfekt resultat är inte alltid det viktigaste. Den här stenen är målad av ett av mina barn, då 2 år gammal, och den är en av mina käraste prydnader. Den kanske inte ser mycket ut för världen men den påminner om den småbarnstid som varit. Den sparas. Och älskas.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Ruth | HungryHeart.se
  19 January, 2016 at 10:13 am

  Vilken underbar liten stenfigur! Jag förstår att du håller den väldigt kär. Och det tål att upprepas precis hur många gånger som helst att skapande är till för ALLA och att det viktigaste inte är att det blir snyggt och felfritt utan att man tycker att det är roligt.

 • Reply
  Malin
  22 January, 2016 at 8:18 am

  Det är inte alltid det mest “påkostade” och proffsigaste gjorda sakerna som är de mest värdefulla!

  • Reply
   Karin & Freja
   22 January, 2016 at 11:48 am

   Så sant!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.