0
Pysselbolaget
samarbeten

Tävling/Giveaway

Välkomna till Pysselbolagets första tävling! Vi har fått den fantastiska boken Små och stora broderier av den lika fantastiska Karin Holmberg. Karin driver bloggen Brodösens blogg och är en sann inspiratör, hon broderar på allt!

Boken innehåller lekfulla och nyskapande projekt för både hem och kläder. Vi fick genast lust att brodera våra skor! Med roliga mönster och tydliga instruktioner vänder sig boken till både till nybörjare och erfarna hantverkare.

Boken är tjock, har vackra bilder och är tryckt på tjockt fint papper. En riktig liten läckerbit. En tygkasse att brodera följer med, nål och garn ingår, eller behålla som den är.

 

Vill ni vinna Karins fina bok? Gör då så här:
Vi vill så gärna veta vad ni tycker om oss! Skriv till oss och berätta om vad ni tycker är bra och vad ni tycker är mindre bra, vad vill ni ha mer av och vad kan ni vara utan. Har ni provat något av våra pyssel får ni gärna skicka bilder och berätta hur det gick!

Skriv era kommentarer här eller på vår facebooksida. Bilder skickas lättast till oss på mejlen: vi(at)pysselbolaget(punkt)se. Tävlingen är öppen för er läsare i hela världen, men boken är på svenska. Tävlingen håller på till och med den 19 oktober. Vi se fram emot att höra från er!

 

Welcome to Pysselbolagets first giveaway! We have received the fantastic book Small and large embroidery by the equally fabulous Karin Holmberg. Karin runs the blog Brodösens blog and she is a true inspirer, she is embroidering on everything!

The book includes playful and innovative projects for both home and apparel. We immediately wanted to remake our shoes! With fun designs and easy instructions the book works for both beginners and experienced crafters.

The book is thick, has beautiful pictures and is printed on thick fine paper – a real treat. The book comes with a cotton bag to embroider, needle and yarn included, or keep as it is.

Do you want to win Karin’s lovely book? Do this:
We so want to know what you think about us! Write to us and tell us what you think is good and what you think is less good, what do you want more of and what you can do without. Have you tried any of our craft, please send us pictures and tell us how it went!

Write your comments here or on our Facebook page. Send photos easiest to our email address: vi(at)pysselbolaget(dot)se. The giveaway is open to our readers around the world, but the book is in Swedish. Make sure to leave your comments before the 19th October. We look forward to hearing from you!

30 Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.