0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Vi fyller 8 år och firar med en tävling!

Kalas | Pysselbolaget

Precis när ni trodde att festligheterna var över så ställer vi till med ytterligare ett kalas – vi fyller nämligen 8 år! Det är alltid lika roligt att konstatera att vi glatt hållit på ett år till. Och ni har glatt följt oss! Er närvaro och varma kommentarer betyder så mycket. Det är underbart, helt enkelt.

Pysselbolagets födelsedagar brukar firas med en tävling, så också i år. Vi har en extra fin vinst att tävla ut i år. Det är en blomsterposter från min fantastiska vän Gina från Willowday.

Willowday | Pysselbolaget

Vi har länge varit pysselvänner, och de senaste året har hon fyllt våra flöden med de mest ljuvliga bilder gjorda av blommor och blad. Oavsett om det är färgglada blommor eller höstliga torkade blad förvandlar hon dem till konstverk. Kolla in hennes instagram eller webbshop så förstår ni vad jag pratar om! 

Willowday | Pysselbolaget

Nu har ni möjlighet att vinna en egen underbart alfabetsposter från Gina. Varje bokstav med tillhörande djur är gjorda av riktiga växter och handmålat papper. Alfabetet är på engelska – ett tillfälle att lära ut de första engelska orden, kanske! Vad sägs om Lilac Llama, Daisy Dogs eller Snowdrop Snail?

Flower Safari | Pysselbolaget

Gina har också släppt en bok på samma tema i och samband med det gjorde vi en alldeles egen Påsklilja-Panda på bokstaven P. Boken finns att köpa här.

I årets födelsedagstävling vill vi att du berättar vilken djur/blomster/bokstavskombination du skulle vilja göra om du fick möjlighet! Den kan vara på engelska eller svenska. Du behöver alltså inte pyssla den rent fysiskt, utan bara komma med förslag. Du får lämna hur många förslag du vill, men endast en djur/blomster/bokstavskombination kommer att utses som vinnare.

Tävlingen går av stapeln på Instagram och vill du ha chans att vinna Ginas alfabetsposter gör du så här:
1. följ Pysselbolaget och Willowday på Instagram.

2. skriv till Pysselbolaget, i kommentarsfältet här eller på tävlingsbilden på instagram, och berättar vilken djur/blomster/bokstavskombination du skulle vilja göra om du fick möjlighet. Du har fram till 17 november 2019 på dig.

Lycka till!

Tävlingen gäller endast boende i Sverige och avslutas den 17 november 2019 kl 18.00. En lyckliga vinnare kommer att utses av Pysselbolaget och beslutet kan inte överklagas. Vinnarna kommer att publiceras på bloggen och IG den 19 november.

Men hallå vad är det för maränger, undrar ni kanske? Det är Freja som varit i farten igen. Den här gången har hon bakat Vegomagasinets kikärtsmaränger och färgat dem med karamellfärg. Kiksärtsmaränger är vår nya favorit, inte för att vi inte gillar ägg, utan för att vi får användning för kikärtsspadet som annars bara hälls ut. De smakar maränger inte kikärtor!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.