0
Pysselbolaget
Gäst hos Pysselbolaget

Pysselbolaget ska ha gäster!

Pysselbolaget firar 8 aktiva och roliga år i november och jag funderar mycket på vad jag vill ska hända med Pysselbolaget framöver. Freja börjar sitt sista år i grundskolan och jag jobbar heltid på mitt ”vanliga” jobb. Vi har inte samma tid att pyssla, men att lägga ner är inget alternativ. Pysselbolaget är min lyckoplats och jag älskar att möta er här.

Jag vill att Pysselbolaget ska fortsätta leva, sprida kreativitet och pysselglädje till barn och föräldrar. Jag har därför bjudit in andra bloggare, instagramare eller bara kreativa härliga människor jag känner att gästblogga hos oss. Under hösten och vintern dyker de upp med jämna mellanrum med egna härliga projekt. En del av er kommer ni säkert känna igen, andra kanske är nya för just er. Förhoppningsvis kommer ni hitta många nya favoriter.

Våra härliga gäster har fått en egen rubrik i menyn i överkanten och en egen anslagstavla på Pinterest, allt för att ni lätt ska hitta och hitta tillbaka till dem.

Först ut, redan på tisdag, är underbara Lina by the Bay. Missa inte det! Jag ser så fram emot att se vad hon hittar på.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.