0
Pysselbolaget
hemmapyssel

Snyggaste pysselskåpet med stickers från Stickyfront

Stickyfront | Pysselbolaget

Häromdagen fick vi fina inredningsstickers från Stickyfront, designade av vår favorit Kreativa Karin, i brevlådan. Jag och Freja var helt överens om att de skulle upp på våra trista vita skåp i vår pysselgarderob, men först krävdes en ordentlig städning. Häng med!

Ni som följer oss vet att vi inte har något pysselrum, vi pyssla kring köksbordet. Däremot har vi en egen plats för alla vårt material. Det är en gammal klädkammare som blev över när vi byggde ut huset. Här hamnar tyvärr inte bara pysselmaterial utan även mängder med bra-att-ha saker och en uppsjö av gamla projekt. Men jämna mellan rum tarvar rummet en ordentlig städning och nu var det dags. 

Freja är en mycket mer effektiv städare än jag. På hennes fråga – ”hur många toarullar behöver en människa egentligen ha” kom jag till sist fram till att en låda borde räcka. Garn sorterades in i plastbackar, färgburkar lika så. Tejprullarna fick också en genomgång och lades sedan upp vårt gamla kakfat. Allt under Frejas vakande öga.

Stickyfront | Pysselbolaget Stickyfront | Pysselbolaget Stickyfront | Pysselbolaget

Efter att ha slängt påsar med toarullar, kartonger och glasburkar i återvinningen var det äntligen dags att dekorera skåpet! 

Stickyfront är ett företag som seglat upp i mitt flöde ofta på senaste tiden. Deras idé är smart – förändra det du har med enkla medel, deras ambition är ännu bättre – att skapa något som är bra både för plånboken och miljön. De har dessutom den goda smaken att samarbeta med två av våra favoriter – Kreativa Karin och Monica Karlstein. 

Monica har designat en dekorfolie för möbelfronter under namnet ”Childhood Memories”. 

Stickyfront | Pysselbolaget

Karin har designat dekaler i form av ljuvliga blundögon, moln, stjärnor och månar. Hon har också gjort dekaler med söta djur. Dekaler har en fin tygkänsla, de är självhäftande, avtagbara och helt PVC-fria. Vi fick pilla runt en del innan allt satt rakt, men dekalerna är lätta att fästa och flytta runt.

Stickyfront | Pysselbolaget

Tänk, både städat och uppgraderat! Vi är båda sjukt nöjda med lyftet för vårt lilla pysselgömme. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.