0
Pysselbolaget
sommarpyssel

Dags att packa sommarpyssel

sommarpyssel  | Pysselbolaget

Det är redan mitten av juni och det är dags för oss att packa väskan med sommarpyssel. Väskan fyller vi med bra-att-ha material att ha med på stranden, i bilen eller i sommarstugan. Oavsett om det blir en solig eller regnig semester är pyssel alltid bra att ha med sig.

I år har vi packat väskan med bland annat sugrör, garn och Pompom Makers, tuschpennor, papper, lim, paljetter, klistermärken och tatueringar som blev över efter påsk. Vi tar också med pappmuggar, washitejp, snöre och vattenfärg. Planen är att lägga till toarullar och mjölkförpackningar på plats. Så klart åker våra nya kartongunderlägg med i väskan! 

sommarpyssel  | Pysselbolaget
sommarpyssel  | Pysselbolaget sommarpyssel  | Pysselbolaget

Jag ser redan fram emot att duka upp sommarpyssel! Kanske blir det på en filt i skuggan, som för två år sedan när vi gjorde maracas, kanske blir det vid ett köksbord under en regnskur. Nu är jag i alla fall packad och klar – klar för semester och sommarpyssel!

sommarpyssel  | Pysselbolaget

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.