0
Pysselbolaget
pysselfilm

Ny video – Gör din egen Godis sushi!

Godis sushi | Pysselbolaget
Det var länge sedan vi publicerade en ny video. Jag ska villigt erkänna att det är mitt fel. Jag tycker fortfarande att hela processen är svår; att planera, filma och klippa. Men idag är det äntligen dags igen. Vi har nämligen gjort en video på ett av våra mest populära inlägg – Godis sushi! Lagom till helgen finns nu rörliga instruktioner till alla er som vill göra er egen sushi. Jag är så himla nöjd med det färdiga resultatet. Hoppas att ni också gillar vår nya film!

Godis sushi | Pysselbolaget

Freja kollar skärpan innan vi sätter igång. Vad tycker ni funkar bäst för pysselinstruktioner, vanliga steg-för-steg bilder med tillhörande text eller videofilmer? Vad vill ni se mer av? Hör gärna av er! Det är så himla kul att höra från er.

SparaSpara

SparaSpara

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Jessica
  25 February, 2019 at 5:02 am

  Yummy, these look so delicious!

 • Reply
  Veckonytt #140 – Frida Kummerfeldt
  8 July, 2019 at 11:10 am

  […] mulnare väder. Då får vi tid att bara slappa här hemma. Som ett roligt pyssel såg jag det här godis-sushi-receptet. Hur gulligt!? Det bara måste jag och Estrid […]

 • Reply
  Fuji Sushi
  15 October, 2019 at 9:59 am

  This looks too good! Thanks for great post!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.