0
Pysselbolaget
hemmapyssel

Bloggtips – enkel origami hos RedTedArt

Har ni hört talas om bloggen RedTedArt?

Den brittiska bloggen är ett paradis för oss som älskar enkla och roliga pyssel. Bloggen har fått sitt namn efter Maggys första barn och är uppdelad både i grupper av pyssel, till exempel 20 + kaninpyssel eller DIY pappersleksaker, men också som enskilda blogginlägg. Lite rörigt, men en skatt om man älskar snabba pyssel.

Enkel origami | Pysselbolaget

Det är framför allt hennes papperspyssel jag går i gång på. Här finns en uppsjö av enkla origamimönster, många illustrerade med film och väldigt enkla att följa. Jag gav mig på en val, och kunde inte sluta. Jag har snöat in lite på valar sen jag la ut inlägget med de senaste filtkorgarna. Den här lilla raringen viks på ett kick med hjälp av Maggys film.

Enkel origami | Pysselbolaget

Det blev visst inte bara en! Jag får fundera på vad jag ska göra med alla dessa blötdjur. De kan bli del av ett större projekt framöver!

RedTedArt är också en bok. Mer om den kan ni läsa här:

Jag kommer att dela med mig av fler favoritpysselbloggar framöver! Lyxigt, eller hur? Hör gärna av er till mig och berätta om era favoriter. Vilka bloggar inspirerar er och varför? Instagramkonton går också bra. Stinas trådar delar ofta med sig av sina favoriter under rubriken #instalove. Jag älskar det! Inspiration är något man sällan får för mycket av.

Enkel origami | Pysselbolaget

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    maggy, red ted art
    6 April, 2018 at 3:59 pm

    Oh my gooness, yours turned out so cute!! Thank you for the mention too!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.