0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Idag skänker vi till Världens Barn!

idag

Mina vänner, idag är det dag att avsluta det projekt som startade i frustration, men med er hjälp växt och blivit något så himla fint! Jag har fått höra om barn som lägger delar av sin veckopeng i bössan istället för att handla godis, jag har fått höra om föräldrar som äntligen fått tillfälle att prata om hur världen ser ut och vad vi kan göra, jag har också hört om bössor som behöver matas för att må bra! Ni har pysslat sparbössor, inspirerat andra och sparat pengar till förmån för Världens Barn. Ni är fantastiska! Insamlingen hos Världens Barn som jag och Freja startade växer för varje timme och det ska bli så spännande att se vad vi tillsammans lyckas få ihop!

För er som vill sätta in era pengar idag, så funkar det så här:

1. Sätt in motsvarande summa som ni sparat ihop på vår insamling hos Världens Barn. Era pengar går direkt till Världens Barn, alltså inte via oss, men vi kan se hur många av er som varit med i just vårt initiativ, #pysslaförvärldensbarn!

2. På Världens Barns hemsida finns info om hur du kan swisha eller SMSa in pengar. Använder ni dessa kanaler kommer era pengar inte att registreras på vårt initiativ, men de hamnar fortfarande där de behövs – hos Värdens Barn.

3. Ta med er pengarna till någon som skramlar bössa på stan idag! Har ni spara mycket mynt kanske det är lättast att lämna dem i en bössa. De kommer hur som helst fram dit de ska – till Värdens Barn.

Det viktiga är att ni sätter in pengar, inte hur. Alla bidrag gör skillnad, liten som stor. Läs gärna om vad pengarna räcker till med era barn. Det är en skön läsning, jag lovar!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    DIY Unicorn Bank - willowday
    7 June, 2017 at 1:17 am

    […] this project a little ahead of schedule with you today due to a special project. My friend Karin at Pysselbolaget started a fund for “Världens Barn encouraging conversation, creating and giving”  The […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.