0
Pysselbolaget
hemmapyssel

En utmaning på riktigt

spara-for-varldens-barn

Ni har kanske sett vår fina sparbössa till #pysslaförvärldensbarn? Nu måste jag vara ärlig och erkänna att det var mest jag som gjorde den sparbössan. Nu har Freja gjort en egen och den är inte mer än rätt att vi visar hur man gör den också.

spara-for-varldens-barn-2

Freja använder en glasbruk och silkespapper. Med limstift färser hon remsor av silkespapper i olika färger runt burken. Som lock använder hon en tillklippt ballong! Enkelt och smart, eller hur!

spara-for-varldens-barn-3

Freja lämnade en bit av glasbruken bar. På den ritade hon en skala över sparandet, från ”Helt ok” till ”Otroligt”. Så nu är utmaningen igång – vem av oss ska få ihop mest pengar? Ni som följer oss på Instagram kanske har sett att Freja kör med egna metoder för att se till att slantarna hamna i henne bössa…

Dela gärna era sparbössor med oss! Använd hashtaggen #pysslaförvärldensbarn på Instagram. Har du ett stängt IG konto, eller inget konto, och ändå vill dela med dig av din sparbössa går det bra att mejla bilden till mig så lägger jag upp den på @pysselbolaget. Tillsammans tömmer vi våra sparbössor till Världens barn-galan den 7 oktober!

Mer info om initiativet hittar ni här.

pysslaforvarldensbarn_banner_small

Och länk direkt till insamlingen hitta du här.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.