0
Pysselbolaget
smyckespyssel

Armband med budskap

bracelets-w-letters-1

Många av er bär redan armband med viktiga budskap, armband som säljs av olika organisationer och förbund och där vinsten går till något bra. Fortsätt med det! Men visste ni att man även kan göra sina egna armband med egna budskap? Vad du skriver bestämmer du själv. Vi, som alltid vill göra allting själva, har förstås gjort ett helt gäng armband.

bracelets-w-letters-2

Ni behöver bokstavspärlor i akryl, rocaipärlor 5 mm, elastisk tråd och en sax.

bracelets-w-letters-3

Det svåraste med att göra sina egna bokstavsarmband är faktiskt att komma på vad man ska skriva.

bracelets-w-letters-4

Plocka ut de bokstäver ni vill använda och sätt på bokstavspärlorna på den elastiska tråden först. Pärla sedan på rocaipärlorna på respektive sida av bokstavspärlorna. Knyt ihop tråden och armbandet är klart.

bracelets-w-letters-5

Vi bär våra armband varje dag och är så nöjda! Helena, från Make&Creativity, har testat olika pärlor tillsammans med bokstavspärlorna. Kolla in dem här.

pysslaforvarldensbarn_banner_small

Ni har väl inte missat #pysslaförvärldensbarn? Under hashtaggen #pysslaförvärldensbarn hoppas vi på att fylla de sociala medierna med fina, roliga och kreativa sparbössor. Planen är att tömma våra sparbössor till Världens barn-galan den 7 oktober och föra över pengarna. Vi hoppas att ni vill var med! Det är rätt enkelt – pyssla och dela, spara och skänk. Pyssla stort eller smått, spara mycket eller lite – bara vi gör nått.

Mer info hittar ni här.

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.