0
Pysselbolaget
skolstartspyssel

Pyssla egna Emoji pennburkar!

Emoji pencil holder 1

Konservburkar är roliga att pyssla med och kan bli praktisk förvaring. Ta av etiketterna, diska ur matresterna och ni har utmärkta pennburkar. Idag målar vi gamla burkar glatt gula och sätter Emojisar på dem!

Emoji pencil holder 2

Ni behöver rena och torra konservburkar, gul sprayfärg och vattenfasta färgpennor.

Emoji pencil holder 3

Börja med att spraymåla konservburkarna. Vi använder vattenbaserad sprayfärg om vi får tag i det. Läs mer om sprayfärg och hur vi använder det här. Se till att brukarna blir ordentligt torra och rita sedan på Emojiansikten med vattenfasta tuschpennor.

Emoji pencil holder 4

Emojisar är omåttligt populära, inte bara bland barn. De söta och roliga minerna kan pigga upp vem som helst. Håller ni inte med? Vår pennburkar lyser fint upp skrivbordet samtidigt som de håller ordning på pennor och saxar.

Emoji pencil holder 5 Emoji pencil holder 6

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Ruth | HungryHeart.se
  30 April, 2016 at 7:44 am

  Ååååh, så söta och charmiga!!

  • Reply
   Karin & Freja
   3 May, 2016 at 10:40 am

   Tack Ruth! De lyser verkligen upp, även på regniga dagar 😉

 • Reply
  Cecilia
  18 October, 2016 at 8:12 am

  Jag har en fundering, hur gör ni med kanterna är de inte sylvassa eller är det bara inbillning från min sida?

  • Reply
   Karin & Freja
   18 October, 2016 at 8:25 am

   Hej, det är olika beroende på vilken burk man använder. De burkar vi använder är av den typen som man inte behöver en konservöppnare till. Om du har en burk med vassa kanten skulle jag rekommendera att du tejpar över den vassa kanten med till exempel silvertejp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.