0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Inspiration till julpyssel

Julbok2

Det närmar sig jul och tidningar, tv och bloggar fylls av inspiration till pyssel. Själv hittar jag mycket inspiration i gamla böcker. De är ofta lite anonyma, inga stora blanka bilder eller steg för steg foton, med de innehåller massor. Om man har tålamod att läsa texten och studera streckteckningarna finns här massor att hämta. Var hämtar ni er inspiration till jul?

Julbok

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Ruth | HungryHeart.se
    2 December, 2015 at 12:04 pm

    Åh, vilken fin gammal bok! Mitt loppishjärta börjar picka lite extra snabbt när jag ser den. =)

    Jag får massor av julinspiration från fina bloggar, som t ex Pysselbolaget. 😉 Jag försöker även utgå ifrån det jag redan har i form av all natur omkring mig och vad som gömmer sig i förråd och skåp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.