0
Pysselbolaget
samarbeten

Köp boken hos oss!

Pyssla med mig PB nov 2014 1

Visst ni att vi nu släppt vår bok “Pyssla med mig! 50 projekt för små och stora kreatörer”? I förra veckan hade vi pressvisning av boken och vill ni så finns mer att läsa hos Hemma med Helena och hos Mormorsglamour. Ni kan också bläddra i boken här.

Pyssla med mig PB nov 2014 12

Boken finns nu att köpa hos oss! I Butik Pysselbolaget kostar “Pyssla med mig!” 200 kronor, plus 20 kr frakt. Om boken är en present eller julklapp kan vi skicka med en hälsning eller till och med signera den. Lämna era önskemål i meddelanderutan när ni beställer. Mycket nöje!

 

 

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Kristina
  11 November, 2014 at 12:01 am

  Bookmarked – om boken inte ligger under julgranen vet jag var jag ska köpa den 🙂

  /Kristina.

 • Reply
  Mary
  11 November, 2014 at 10:27 am

  Congratulations on the publication of the book! I wish you full success!

  • Reply
   Karin & Freja
   12 November, 2014 at 10:45 pm

   Thank you so much! An English edition is now on my wishlist 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.