Roliga bokmärken / Fun Bookmarks

PB_feb_2013_9

Vi hade besök av Helen och hennes dotter Annie häromdagen och det resulterade i mycket ny inspiration och pyssel. Den här gången lärde Annie oss att göra dessa roliga bokmärken!

PB_feb_2013_10

Tjejerna var fullt koncentrerade och tillverkade många roliga figurer. På Helenas blogg Craft & Creativity finns hela beskrivningen och fina mallar, baserade på Annies design, att ladda ner. Tack Annie för att du visade oss hur man gör!

PB_feb_2013_11

We had a visit by Helen and her daughter Annie the other day and it resulted in much new inspiration and crafts. This time, Annie taught us how to do these fun bookmarks!

The girls were fully concentrated and made many funny characters. At Helena’s blog Craft & Creativity’s you’ll find a full description and great templates, based on Annie’s design, to download. Thank you Annie for showing us how to make them!

Share this: