Härlig sommar!

Underbara bloggvänner och fantastiska läsare, vi har nu bloggat i drygt 7 månader och har blivit varmt mottagna av er. Massor av tack för alla era härliga kommentarer! Vi vill gärna veta mer om vad ni tycker om oss. Vad är bra och vad är dåligt? Vad saknar ni? Är det något ni vill ha mer av? Vi är nyfikna och vill gärna bli ännu bättre. Skriv till oss i sommar!

Men först – ni som bor i Sverige vet att vår sommar är magisk men väldigt, väldigt kort. Vi tänker nu bada, fika och stanna uppe hela ljusa natten och därför tar vi ett blogguppehåll. Med fräknar på armarna och sand i håret återkommer vi med nya pyssel i augusti.

Vi önskar er en underbar sommar med mycket sol och mycket tid tillsammans.

 

Have a great summer!

Wonderful blog friends and amazing readers, we have now been blogging for about 7 months and have been warmly received by you. Lots of thanks for all your lovely comments! We want to know more about what you think of us. What’s good and what’s bad? Are you missing something? Is there anything you want more of? We are curious and eager to improve. Please, write to us this summer!

But first – the Swedish summer is magical, but very, very short. We intend to go swimming, have picknicks and stay up all through the bright nights and we’re therefore taking a break from pysselbolaget. With freckled arms and sandy hair we plan to return in August.

We wish you a wonderful summer with lots of sun and a lot of time together.

 

 

Share this: