0
Pysselbolaget
hemmapyssel

Nya filtkorgar med djurmotiv

Filtkorgar | Pysselbolaget

Ibland nördar jag ner mig i projekt, jag tänker pyssel och lösningar dag som natt. Ibland är det ett heminredningsprojekt som maler i huvudet, ibland en återbruksidé. Den här gången har det handlar om filtkorgar. Min hjärna tänker djur + filtkorg hela tiden. Det är ljuvligt och har resulterat i fyra nya korgar med djurmotiv. Följer ni Pysselbolaget på IG har ni säkert sett dem, kanske till och med deltagit i omröstningen vi hade?

Filtkorgar | Pysselbolaget

Japp, jag frågade om ni ville ha mallar till de nya korgarna och ni svarade – så här kommer de; ladda ner mall för grisen här, för grodan här, för isbjörnen här och mall för katten här. Jag använder  ett tjockt filttyg för att korgarna ska bli stabila. Den här gången kommer filttyget från Tygverket och det är supermulligt. 

 

Beskrivning på hur man sätter ihop korgarna hittar ni här 

 

Fler filtkorgar med djurmotiv hittar ni här och här.Filtkorgar | Pysselbolaget

 

SparaSpara

1 Comment

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.