0
Pysselbolaget
julpyssel

Julens roligaste pyssel – toarullestjärnan


Japp, vi kör ett toarulleprojekt till. Ni som följer oss på instagram kanske såg att det pysslades ett gäng stjärnor under en träff med våra pysselvänner vi hade förra vecka. Mitt flöde har de senaste veckorna flödat över av unika och ljuvliga toarullestjärnor. Häng med så visar vi hur man gör.

Ni behöver

toarullar
sax
lim, gärna en limpistol

Gör så här

Tryck ihop toarullen och klipp remsor av rullen. Jag har klippt mina lite mer än 1 cm breda, med det är en smaksak. En del vill ha dem smalare och andra vill ha dem i olika bredd.

Nu är det dags att designa stjärnan. Jag viker vissa remsor en gång till på mitten och lägger dem i en annan remsa.

Fäst de olika remsorna med lim. En limpistol är att föredra eftersom limmet torkar på en gång. Använder du vanligt hobbylim kan det vara bra att hålla delarna på plats med klädnypor medan limmet torkar.

Jag håller mina stjärnor små men de går att bygga ut och göra hur stora som helst. Kika in hos Lina by the bay om du inte tror mig.

Klart! Det går nästan inte att förstå att man kan göra något så fint av något så enkelt som en toarulle. Stjärnorna är lätta och stadiga och så himla roliga att göra. Vill du se fler stjärnor? Kika in hos Kreativa Karin, DIY Sweden och Crafty barmaid.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.