0
Pysselbolaget
halloweenpyssel

Pärlade hängen till halloween

Vi närmar oss halloween och längtan efter att få spöka ut huset växer för varje dag! Jag vill ha dekorationer som är enkla att göra, gärna med material jag redan har hemma, och då är pärlplattor ett utmärkt alternativ. Inspirerade av pysseldrottningen Kreativa Karin gör vi idag pärlade hängen till halloween. 

Ni behöver

pärlplattor och pärlor
stoppnål
tunt garn
strykjärn
stryk- eller bakplåtspapper

Gör så här

Bygg läskiga pärlplattor! Eller söta! Gör egna mönster eller kopiera något du tycker om. Jag älskar Kreativa Karins halloweenpärlplattor, men hittar också mycket inspiration på nätet. När du är nöjd med dina mönster är det dags att stryka dem. Lägg ett stryk- eller bakplåtspapper på pärlplattorna och stryk med varmt strykjärn tills pärlorna smält ihop. 

Sy till sist ihop pärlplattorna med ett tunt garn. Använd en stoppnål och tryck försiktigt igenom nålen genom de smälta pärlorna. Jag använder en lång bit garn och gör en knut i toppen och botten på varje pärlplatta för att de inte ska glida iväg.

Klart! Nu är det bara att hänga upp. Kommer ni ihåg halloweenväskan vi gjorde förra året av en kakburk? Beskrivningen hittar ni här!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.