0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Pysselbolaget stödjer Vit Jul-kampanjen

Vit jul | Pysselbolaget

Julen är barnens högtid. Man kan tycka att alla barn borde se fram emot jul, men tyvärr är det inte så. Många barn känner oro inför julen och de vuxnas alkoholkonsumtion.

Vit Jul-kampanjen från IOGT-NTO rörelsen genomför spännande och härliga jullovsaktiviteter för tusentals barn och unga över hela landet. När andra stänger ner för julen öppnar Vit Jul för aktiviteter för barn över hela landet – aktiviteter fria från alkohol och andra droger.

Alla som vill kan bidra till Vit jul-kampanjens jullovsaktiviteter. Det går att swisha gåvor direkt till IOGT-NTO, men kampanjen har även en gåvoshop där du kan köpa presenter och samtidigt vara  med och göra skillnad för barn och unga i hela landet.

Och det är i gåvoshopen du hittar vårt bidrag! Jag har nämligen varit med och tagit fram en gåvoask som du själv sätter ihop. Pyssel, med andra ord. Genom att köpa asken är du med och stödjer Vit jul-kampanjens aktiviteter. I asken kan du lägga en fin liten gåva till någon du tycker om. Lilla Peppisreflexen passar perfekt i lådan.

Vill ni köpa lådan så hittar du den här.

Och vill du se mer av låda så finns en liten film här.

Vi är himla glada att få vara med och stödja Vit Jul. Från oss båda till alla barn och ungdomar som behöver det – en vit och god jul.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.