0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Den kreativa julkalendern – nu drar den äntligen igång!

24 Days of Scandinavian Creativity

För femte året rad drar Gina igång den mest kreativa julkalendern, 24 Days of Scandinavian Creativity, och vi är så glada att vara med igen. Även denna gång har Gina samlat 24 talangfulla kreatörer, och precis som förra året presenterar hon ett nytt projekt från någon av oss varje dag på @willowdaygram – något att skapa, baka eller bara göra. Visst är det härligt!

Jag och Freja är lite extra glada i år, vi har nämligen fått äran att vara först ut! Redan i morgon hittar ni vårt och kalenderns första inlägg, både här och hos Gina. Efter oss kommer en rad fantastiska kreatörer att fylla kalendern. För att vara säker på att inte missa ett enda av de 24 ljuvliga inläggen fram till jul föreslår jag att ett dagligt besök till @willowdaygram från och med nu. Gina kommer att guida dig rätt!

Och ni vill säkert vara med, eller hur? Genom taggen #tccsweden 2018 kan ni följa kalendern, inspireras av andra och själv dela med er av skandinavisk julinspiration. 

Nyfiken på hur det har sett ut tidigare? Kika in hos Gina redan idag och kolla in förra årets kalender.

Varmt välkomna tillbaka i morgon!

Här är alla deltagare i årets julkalender: Karin och Freja från pysselbolaget | Annelie från anneliesblomsterochbakverk | Wenche Lise Fossland från Wenlise Hanna Wendelb|  Helena Lyth  | Lia från Our Lovely Mess |Marie från Musqot Design | Arielle från Art Camp LA | Karen från Life in Koda Color | Ulrika från Kriiskitchen Kreativa Karin | Trixi från Colouredbuttons | Chiara från Chiarabelles Shop, contributor to Oh, Happy Day |  Mia Kinoko |   Ida Lauga  | Britt från Remains of the Day | Amanda från Project Kid | Anna-Maria från Dnilva |  Monica från Hemmafixbloggen  | Malin från Created by Malin  | Lina från LinabytheBay | Katarina från DIY Sweden | Ane Kirstine |  Jennifer Anglade Dalhberg | Leonore från Froken Turkos | Malin från Poppy Photography och den som förenar oss alla: Gina från Willowday.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.