0
Pysselbolaget
julpyssel

Snart är det dags – för årets adventskalendrar!

advent calendars by Pysselbolaget

Knappt är spöken och spindlar nerpackade i lådor märkta ”Halloween” förrän julpysslen börjar dyka upp. Både butiker och bloggar har redan startat julen och det tycker vi är underbart. Det första vi tar tag i inför årets jul är årets adventskalender. Men innan vi visar hur vår kalender ser ut i år tänkte vi bjuda på tidigare fina adventskalendrar – både våra egna och andras. Det finns adventskalendrar för alla smaker – enkla, avancerade, stora, små och smarta. Hoppas att ni låter er inspireras!

advent calendars by Pysselbolaget

Först ut är våra egna kalendrar. Vi har hunnit med ett par under åren. Till de flesta finns mallar att ladda ner och skriva ut.

1. Tomtekalender av toarullar har varit en riktig favorit, inte bara bland oss. Vi tackar för alla bilder ni skickat på era egna tomtekalendrar.

2. Förra året gjorde vi en kalender med skogens djur. Mallar, både med och utan djur, finns att ladda ner.

3. Origamikalendern är min personliga favorit. Kanske kan det ha något att göra med det faktum att jag är tokig i papper.

4. En minimuffinsplåt fick under en månad ett helt annat användningsområde!

Advent calendar roundup

Jag vill också passa på att visa några av mina absoluta favoriter från andra bloggare. Jag slås så ofta av hur många begåvade kreatörer som finns därute, och hur generöst de delar sina kreationer med oss. Vilka favoriter har ni?

5. Från Helena Nord kommer dessa två underbara kalendrar, en vacker slinga och en smart av burkar. Stilfullt, som alltid från Helena.

6. Sötaste skogskalendern kommer från Gina på Willowday. Tänk er en liten skog av överraskningar på köksbordet!

7 & 8. Helena från Craft & Creativity producerar även hon en ny kalender varje år. Mina favoriter är presentkalendern med de söta lådorna och den genialiska tekalendern.

9. Kommer ni ihåg Enhörningsboken från Pia på Wundertütchen? Hon gör även annat fint, som den här ljuvliga kalendern av pappmuggar.

10. Till sist, en favorit från fantastiska Mokkasin! I all enkelhet lyckas Sofia igen; vacker bild och vacker idé.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.