0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Tillbaka – smartare och snyggare än någonsin

Varmt välkomna tillbaka till oss på Pysselbolaget! Vi är tillbaka, även om det blev lite senare än planerat. Jag hade tänk att vi skulle göra en snygg entré redan i början av augusti, med nytt utseende och nya roliga pyssel, men vi kom hem till en hackad blogg! Alla besökare kastades obarmhärtigt ut från vår blogg till diverse reklamsidor. En rätt trist start på en annars så lovande pysselhöst.

Nu är vi i alla fall på bana igen, uppdaterade och med ett helt nytt utseende! Vad tycker ni? Pysselbolaget är ju ingen traditionell blogg, jag delar sällan med mig av privata händelser eller personliga reflektioner. Jag delar hellre med mig av pyssel! Pysselbolaget är och förblir därför en receptbank för pyssel. Men är det något ni är nyfikna på, något ni undrar om mig och Freja så hör av er!

Kom gärna med feedback på vad ni tycker om det nya utseendet. Min ambition är att det ska bli lättare att hitta bland alla våra pyssel. Vi ha över 400 beskrivningar på pyssel av olika slag, och vi planerar att komma med fler. Därför är det viktigt för mig att ni lätt hittar det ni söker – och kanske även sånt ni inte visst att ni sökte.

Jag vill också passa på, i det här första inlägget för hösten, att slå ett slag för vårt initiativ ”pysslaförvärldensbarn”. Än finns gott om tid att pyssla sparbössor och samla pengar. Det är enkelt – men också viktigt. Ta chansen att pyssla och prata med era barn om vad som händer i världen och var vi kan göra. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, håller ni inte med?

Efter uppfriskande bad, långa promenader och gott om sol är vi redo att ta oss an hösten och allt kul vi ska göra tillsammans. Innan vi ger oss in i skolstartpyssel och högtidsdekorationer vill vi dela med oss av några sensommarpyssel. Kanske har några av er fortfarande ledigt? Kanske ni behöver tips på fler enkla och roliga sommarpyssel? Vi har turen att varje sommar få pyssla med ett coolt gäng familjemedlemmar, som gärna testar och delar med sig av sina åsikter. Hur våra sommarpyssel blev får ni se de närmaste dagarna. Jag tror att vi fick godkänt även i år.

Igen – varmt välkomna tillbaka!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Anna María
  17 August, 2017 at 9:07 am

  Välkomna tillbaka! Och jag gillar det nya utseendet massor! Superbra med en överblick över alla pyssel och att det är uppdelat på kategorier. Mycket fint jobbat!

  • Reply
   Karin & Freja
   17 August, 2017 at 10:32 am

   Tusen tack, Anna María! Det finns en del kvar att göra, men det känns som om vi är på rätt väg!

 • Reply
  formiamia
  17 August, 2017 at 9:56 am

  Du är så jäkla duktig!!!! Och handlingskraftig.
  Och sidan är fräsch, tydlig, inspirerande och modern!

  • Reply
   Karin & Freja
   17 August, 2017 at 10:33 am

   Massor med tack, Maria! Det känns härligt med lite nytt och bättre sorterat. Nu kan vi i lugn och ro pyssla vidare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.