0
Pysselbolaget
sommarpyssel

Målade loppisfynd

Exotiska frukter av alla slag verkar vara lite extra populärt nu när sommaren närmar sig. Läckra frukttryck dyker upp på tröjor och väskor. Vattenmeloner, ananas och olika citrusfrukter dyker även upp på pyssel. Vi är skyldiga till några av dem, mycket på grund av min pysselkompanjons förkärlek för exotiska frukter. Kanske ni sett våra ananaser i dragspelspapper, Frejas telefonställ i form av en vattenmelon eller våra fruktloppor från förra året. Vi har även gjort andra saker, som vi inte tidigare visat upp på bloggen. Förra året hittade vi en ananasskål i trä för en billig peng. Tyvärr såg den lite trist ut, men Freja fixade det med lite hobbyfärg. Nu är det fin och färgglad och den passar mycket bra till våra andra fruktsaker. Den här månaden kommer att handla mycket om frukt. Hoppas att ni gillar det lika mycket som vi!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.