0
Pysselbolaget
julpyssel

Pyssla en ljusslinga av muffinsformar

cupcake-lightsHos oss julpysslar vi för fullt – med alla material vi kommer över. Idag gör vi en ljusslinga av muffinsformar doppade i karamellfärg, med material från vår samarbetspartner Partytajm. Ljusslingor är underbara att hänga upp i vintermörkret och att dekorera dem är lätt och roligt. Hela beskrivningen och materialet till ljusslingorna finns hos PartyTajm. Där hittar ni också fina juldukningar, tips på pyssel och massor av fina kalasprodukter.

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Mikaela
  29 November, 2016 at 9:43 am

  Superfint och effektfullt!

  • Reply
   Karin & Freja
   29 November, 2016 at 11:01 pm

   Tack Mikaela! jag får alltid en kick av att göra saker med enkla medel. Nått för alla, helt enkelt!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.