0
Pysselbolaget
halloweenpyssel

Vi spökar till vårt hus

ghost-door

Ibland händer det så mycket roliga saker att man knappt hinner med. Nu är det snart Halloween och en del av oss får åka iväg på höstlov. Visst vore det roligt att få klä in hela huset med toapapper, eller att täcka alla rummen med spindelväv, men vem har tid med det! Kanske har ni, som vi, lite ont om tid men vill ändå göra något roligt och överraskande till Halloween? Idag visar vi hur vi på ett supersnabbt och enkelt sätt spökar till vårt hus. 

ghost-door2

Vår ytterdörr har ett fönster i form av en halvcirkel. Fönster syns lång väg och brukar sprida ett varmt och välkomnande sken mot gatan när mörkret lägger sig. Men just nu vill vi inte vara varma och välkomnande – vi vill vara hiskliga och spöklika. Därför täcker vi delar av rutan med papper. Kvar av vår fina halvcirkel blir …

ghost-door3

… ett par ilskna ögon som stirrar ut på gatan. Kom och knacka på nu om ni törs!

Kanske har ni också ett hemtrevligt fönster ni vill spöka ut? Klä fönstret med gammalt presentpapper, golvpapp eller tidningspapper. Klipp ut ögon och saken är klar!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.