0
Pysselbolaget
tips & tricks

Tips – Använd brickor

Use trays

Alla har inte en plats avsatt för pyssel utan de flesta sitter, precis som vi gör, vid köksbordet och pysslar. Det är sällan vi hinner färdigt med det vi håller på med innan middagen ska fram och det kan bli ett evigt städande och plockande. Vi har löst det med att använda ett par stora brickor. På dem ställer vi påbörjade projekt och tillhörande material. Brickorna kan sedan snabbt ställas undan och plockas fram igen när det är dags att fortsätta. Smart, eller hur!

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Anna María
  3 June, 2016 at 11:09 am

  Superbra tips! Jag har en fallenhet för att sprida ut mina projekt lite här och var. Absolut att det bidrar till ett “kreativt hem” men ibland blir jag bara så trött på mig. Stora brickor är nog något jag borde skaffa mig. Smart tips!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Art & Craft supplies

Tips & Tricks – Use trays

Use trays

Not everyone has a craft room or special place set aside for crafts, most will use, just like we do, the kitchen table. We rarely have time to finish our projects between meals and we’re constantly cleaning the table. To make it easier we use a couple of large trays. On them we put our half finished project and associated materials. The trays can then quickly be put away and brought out again when it’s time to continue.

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.