0
Pysselbolaget
tips & tricks

Tips – Använd brickor

Use trays

Alla har inte en plats avsatt för pyssel utan de flesta sitter, precis som vi gör, vid köksbordet och pysslar. Det är sällan vi hinner färdigt med det vi håller på med innan middagen ska fram och det kan bli ett evigt städande och plockande. Vi har löst det med att använda ett par stora brickor. På dem ställer vi påbörjade projekt och tillhörande material. Brickorna kan sedan snabbt ställas undan och plockas fram igen när det är dags att fortsätta. Smart, eller hur!

1 Comment

  • Reply
    Anna María
    3 juni, 2016 at 11:09 f m

    Superbra tips! Jag har en fallenhet för att sprida ut mina projekt lite här och var. Absolut att det bidrar till ett ”kreativt hem” men ibland blir jag bara så trött på mig. Stora brickor är nog något jag borde skaffa mig. Smart tips!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.