0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Gäst hos @kreasiw

Kreasiw IG 1

Har ni stött på fantastiska @kreasiw på Instagram? Den norska instagramaren Siw fyller sitt flöde med kreativ och pysslig inspiration varje dag, och varje lördag låter hon en gäst visa sina favoriter. Idag har det varit vår tur att gästa @kreasiw och vi har visat våra absoluta pysselfavoriter under dagen. Om du vill göra några av de pyssel vi visat idag så kommer här en sammanfattning, med länkar till inlägg och mallar.

Icecream_garland_feb_PB_2014_7

Först ut var den söta girlang med glasstrutar. Strutarna är gjorda av den toppiga delen i äggkartongen och glassen, som ni kanske ser, är vanliga mulliga garnbollar! Äggkartonger är utmärkta att spara och pyssla med.

PB_feb_9

Av vita drickyoghurtflaskor har vi gjort pennställ. Plasten i flaskorna är så pass mjuk att den lätt går att göra hål i. Alla burkarna har fått broderade kanter i olika färger och de håller sig fina trots att det är över fyra år sedan vi gjorde dem.

PB_mars_20PB_mars_22

Vi älskar att återbruka färdiglekta leksaker. Det är lite makabert att såga huvuden och svansar på djuren, men krokarna är användbara långt efter att barnen tröttnat på sina leksaker.

PB_jan_2013_15

Av tömda flingpaket har vi gjort varsin kalenderuggla, med ställbara dagar och datum. Kalenderugglorna är lätta att göra och roliga att dekorera. Måla dem med hobbyfärg eller täck dem med fina papper. Vi sparar ofta både fling- och pastapaket eftersom de är toppen att pyssla med. Kartongen är precis lagom tjock att jobba med utan att behöver speciella verktyg eller vuxna saxar.

Tusen tack @kreasiw för att vi fick hålla till hos dig idag. Det har varit en ära!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.