0
Pysselbolaget
alla hjärtans dagspyssel

Gör ett fodral med hjärtan till surfplattan

iPad cover

Det är snart Alla Hjärtans dag, men vårt söta fodral till surfplattan passar hela året. Till det här fodralet har vi återbrukat jeans och skärp, och tyckt ett eget mönster. Massor av kul som både är snällt mot naturen och mot plånboken!

iPad cover2

Ni behöver ett par jeans där benet är så brett att surfplattan får plats, ett skärp, textilfärg för mörka tyger, en toarulle, sax, nål och tråd. Ni behöver också ett strykjärn.

iPad cover10

Klipp till en bit av jeansbenet som är längre än surfplattan.

iPad cover3

Vi använder en toarulle att trycka hjärtan med. Toarullen formas som på bilderna. Håll hjärtformen på plats med en bit tejp eller en gummisnodd.

iPad cover5

Doppa toarullen i textilfärgen och tryck mönster!

iPad cover6

Låt färgen torka ordentligt och fixera sedan färgen enligt instruktionerna på burken. Vänd jeansbiten ut och in och sy ihop den klippta kortändan på jeansbiten. Vänd tillbaka tyget så att utsidan kommer fram igen. Sy fast skärpet runt fodralet. Vårt skärp var svårt att göra hål i så vi fäste det med några stygn runt skärpet.

iPad cover7

Fodralet till surfplattan är klart att användas eller ges bort. Kanske det blir en Alla Hjärtans dags present till någon!

iPad cover8

Vi passar på att önska trevlig helg och en mysig Alla Hjärtans dag!

iPad cover9

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Moa
    14 February, 2016 at 8:56 pm

    Påhittigt! Och roligt för barn att göra som växt ur byxorna 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.