0
Pysselbolaget
samarbeten

Pyssel på beställning

Arla korgar

Jag får regelbundet förfrågningar om att ta fram pyssel även för företag. Ni hittar mina beskrivningar och bilder bland annat hos Arla. Deras sida Arlakadabra fylls hela tiden på med nya pyssel. Många av dem uppmuntrar till återbruk, något som ligger mig varmt om hjärtat. Arlas förpackningar funkar utmärkt att pyssla med. På bilden ser ni korgar flätade av mjölkkartonger. De färdiga korgarna blir stadiga och går utmärkt att fylla med godsaker. Kanske ett julklappstips? Kika in hos Arla för en utförlig beskrivning och mer!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Ruth | HungryHeart.se
  25 November, 2015 at 6:32 pm

  Så fiffigt! Man skulle ju kunna hänga dem i julgranen som dekoration också faktiskt

  • Reply
   Karin & Freja
   26 November, 2015 at 6:27 pm

   Ja, så smart! Det ska vi testa i år!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.